U bent hier

tevredenheidsgarantie

Hieronder vind je het overzicht van wat we allemaal niet doen om jou tot tevreden klant te maken :

TEVREDENHEIDSGARANTIE
 

Bij ons zit je goed…

Al onze bureaustoelen en heel wat andere ergonomische hulpmiddelen kunnen gratis en zonder enige aankoopverplichting uitgetest worden. Zo ben je zeker van de juiste aankoop.  Die zit…

Sit & Sleep test-service

Uitlenen kan op vertoon van je identiteitskaart. Een waarborg betalen hoeft niet. Vanzelfsprekend draag je goed zorg voor het uitgeleende materiaal  De test-periode is overeen te komen en kan een paar dagen tot een week bedragen. Bij twijfel kan je zelfs meerdere modellen op die manier uitproberen.

Zo is een hoofdkussen van Sit & Sleep niet alleen de finishing touch van je slaapsysteem maar bovendien ook een veilige keuze. Bij de keuze van je hoofdkussen houden we immers rekening met je slaaphouding, je lichaamskenmerken en de hardheid van je slaapsysteem.
Bevalt het hoofdkussen je uiteindelijk toch niet, dan passen we het gratis aan of we ruilen het om. Slaapwel !

Vanaf nu stopt men zijn geld weer in de matras…

Zag je het gekozen product elders aan een lagere prijs ? Na verificatie en tot 30 dagen na je aankoop betalen we je het verschil terug.

Het Sit & Sleep Dream Team

Van het advies tot aan de levering : met Sit & Sleep kan je op beide oren  slapen. Onze adviseurs zijn gediplomeerden lichamelijke opvoeding of kinesitherapie. Zij selecteren de producten en staan garant voor een verantwoord zit- en slaapcomfort. Onze eigen leveringsdienst verzorgt de levering en de plaatsing van alle relaxstoelen, bureautafels en slaapsystemen. Voorwaarde is wel dat het gebouw toegankelijk moet zijn voor de goederen. Is dat niet het geval, dan zorgt de klant zelf voor katrollen, ladderliften e.d.  In een straal van 25 km rond je Sit & Sleep verkooppunt is de levering en plaatsing vanzelfsprekend in de prijs inbegrepen. En vanaf een factuurbedrag van 1500 EUR incl. BTW. leveren we gratis in heel België en in een straal van 150km rond het verkooppunt. Op eenvoudig verzoek nemen wij gratis je oude matrassen mee. Bureaustoelen en andere goederen worden door de klant zelf afgehaald tenzij anders overeengekomen.

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)