U bent hier

rolstoelen welkom

Wij hebben voor rolstoelen een vervelend drempeltje vooraan aan de ingang van de winkel. Een permanente constructie leek ons dan weer een struikelblok voor de niet-rolstoelgebruikers. Daarom beschikken we nu over een mobiele drempelbrug die we met plezier voor de rolstoelgebruikers openleggen en terug verwijderen om diefstal of vandalisme tegen te gaan. Bel ons even op het vaste winkelnummer +32 3 289 68 81 en we komen bruggen bouwen.  Een ijselijke kreet bij gebrek aan GSM kan ook helpen.

Welkom!

rolstoelen welkom met onze mobiele drempelbrug
rolstoelen_welkom_01_0.png rolstoelen_welkom_02_0.png
rolstoelen_welkom_03_0.png rolstoelen_welkom_04_0.png

 

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)