U bent hier

getuigenis van een tevreden klant

Mevrouw R.S. uit Geel (naam uiteraard bekend) schreef ons onderstaande reactie en dat doet deugd.  We willen immers dat je als klant buiten gaat met iets dat écht helpt.  Zonder je daarbij op ideeën te brengen dat we alles zomaar lichtzinnig vervangen, laten we je toch niet in de steek en dat houdt in dat we af en toe eens ferm uit onze startblokken moeten schieten.  We willen je echter niet de illusie geven dat je met onze producten zomaar elke rugpathologie een halt kan toeroepen.  Het zal echter niet aan je bed of bureaustoel liggen dat je daar pijn door ontwikkelt, integendeel.

Haar reactie met enige trots van onzentwege (let wel dat je niet verstaat dat een stevige matras zowieso de betere oplossing is voor je slaap.  Wat voor deze mevrouw hielp, helpt niet noodzakelijkerwijs voor jouw lichaamsbouw.)

Beste sit&sleepteam,
Vooreerst wil ik jullie zeer erg bedanken om mij voor de 3de keer verder te  hebben geholpen met een nieuwe matras.
Door problemen met mijn rug, was het niet eenvoudig om de matras te vinden die een beter slaapcomfort geeft zonder te veel pijn.
Met deze matras, de stevige, heb ik s'morgens veel minder last van stijfheid en pijn, en erop slapen gaat steeds beter.
Vandaag was een prima dag voor mijn rug.
Dit heb ik wel te danken door jullie geduld.
Hiervoor wil ik jullie allen bedanken en ook voor jullie wel zeer grote vriendelijkheid die ik steeds mocht ondervinden telkens als ik met jullie contact had.
En dat jullie alles geregeld hebben zonder dat ik iets meer moest betalen, dat is een grote service die jullie geven.
Ik ben inderdaad een zeer tevreden klant, en ik zal zeker niet de enige zijn.
Nog veel succes.
 
Vriendelijke groeten,
R. S.
 

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)