U bent hier

test-service

Bij ons vind je alleen maar oplossingen die écht hélpen. 

Test ze daarom simpelweg op voorhand uit!

 

Op vertoon van je identiteitskaart kan je kosteloos de meeste van onze producten uitlenen zodat je zeker bent van de juiste keuze. Voorbeelden : bureaustoelen, eetkamerstoelen, steunkussens, hoofdkussens, lees- en schrijfhulpen, relaxzetels,… Een waarborg betalen hoeft niet. Vanzelfsprekend draag je goed zorg voor het uitgeleende materiaal.  De test-periode is overeen te komen en kan een paar dagen tot een week bedragen. Bij twijfel kan je zelfs meerdere modellen op die manier uitproberen. Enkel bij bedden zal je ons wat meer moeten vertrouwen. Uit ervaring bleek dat mensen tot 4 weken nodig hebben om aan een uitgeleend bed te wennen. Dat is voor ons zowel logistiek als hygiënisch onhaalbaar. Daarom kan je ook op ons rekenen NA de aankoop van je bed : we passen het aan of ruilen het in sommige gevallen zelfs om.

 

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)