U bent hier

vakantiesluiting 13/8/2017-31/8/2017

Het team van Sit & Sleep Antwerpen zit in zijn ergonomische vakantiezetel van 13/8 tot en met 31/8/2017.  Fris uitgerust in ons zalig bed zien we het op vrijdag 1 september weer helemaal ergonomisch zitten en staan we terug voor u paraat.
Afhankelijk van de verbindingssnelheid op de Caymaneilanden of on the Beach of Saint Anneke, checken we nochtans sporadisch onze email zodat u ons voor heel dringende gevallen toch via deze weg kan bereiken.
Met vriendelijke groeten,
Harry Jacobs & het team van Sit & Sleep Antwerpen

vakantiesluiting_maldives_met_gravity_kleur.jpg_0.jpg

 

Dear Relation,
Sit & Sleep Antwerp will be closed from 13/8 till 31/8.  However it is possible to reach us by email in case of urgency.

Best regards,
Sit & Sleep Antwerpen

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)