U bent hier

tevredenheidsgarantie

Hieronder vind je het overzicht van wat we allemaal niet doen om jou tot tevreden klant te maken :

TEVREDENHEIDSGARANTIE
 

Bij ons zit je goed…

Al onze bureaustoelen en heel wat andere ergonomische hulpmiddelen kunnen gratis en zonder enige koopverplichting uitgetest worden. Zo ben je zeker van de juiste aankoop.  Die zit…

Sit & Sleep test-service

Uitlenen kan op vertoon van je identiteitskaart. Een waarborg betalen hoeft niet. Vanzelfsprekend draag je goed zorg voor het uitgeleende materiaal  De test-periode is overeen te komen en kan een paar dagen tot een week bedragen. Bij twijfel kan je zelfs meerdere modellen op die manier uitproberen.

De eerste airbag voor in bed…

Een hoofdkussen van Sit & Sleep is de finishing touch van je slaapsysteem maar bovendien een veilige keuze. Bij de keuze van je hoofdkussen houden we immers rekening met je slaaphouding, je lichaamskenmerken en de hardheid van je slaapsysteem.
Bevalt het hoofdkussen je uiteindelijk toch niet, dan passen we het gratis aan of we ruilen het om. Slaapwel !

Vanaf nu stopt men zijn geld weer in de matras…

Zag je het gekozen product elders aan een lagere prijs ? Na verificatie en tot 30 dagen na je aankoop betalen we je het verschil terug.

Het Sit & Sleep Dream Team

Van het advies tot aan de levering : met Sit & Sleep kan je op beide oren  slapen. Onze adviseurs zijn gediplomeerden lichamelijke opvoeding of kinesitherapie. Zij selecteren de producten en staan garant voor een verantwoord zit- en slaapcomfort. Onze eigen leveringsdienst verzorgt de levering en de plaatsing van alle relaxstoelen en slaapsystemen.