U bent hier

eigentijdse relaxen met opstahulp

Relaxzetels met opstahulp maar op een draaivoet. Deze relazetels bestaan in verschillende maten: small, medium en large of echt helemaal op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van 2 elektromotoren zodat je de rug en benen apart kan verstellen. Een derde motor zorgt ervoor dat de zetel omhoog gelift wordt zodat in- en uitstappen makkelijker gaat.

Dat we hoge eisen stellen aan onze relaxen en ze graag aanpasbaar maken aan de gebruiker, dat wist je al. Maar wat echt nieuw is, is dat we gebruik kunnen maken van een opstahulp op een centrale voet. Vroeger was dit mechanisme erg groot en moest al die techniek verstopt worden achter de armleggers die tot op de grond doorliepen, met een grote, logge zetel tot gevolg. Nu is dit dus niet meer nodig. Met de centrale voet oogt deze relaxzetel met opstahulp véél moderner, slanker, lichter...

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in onze toonzaal en ontdek zelf waarom wij zo enthousiast zijn over onze nieuwe aanwinst!

610_lig_met_vrouw_0.jpg

610_neutraal_met_persoon_0.jpg

612_grijs_sta-op_met_persoon_0.jpg

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)