U bent hier

aanbiedingen

Op deze pagina's vind je onze actuele aanbiedingen terug.  Ze zijn opgedeeld in

  1. koopjeshoek en
  2. (fabrikanten) acties

In onze koopjeshoek gaat het over producten die in voorraad zijn of zich in de toonzaal bevinden en die we graag zouden uitverkopen omdat er bijvoorbeeld specificatiewijzigingen zijn of kleuren uit het assortiment gaan of...   Neem zeker ook eens een kijkje bij de koopjeshoek van Leuven en Hasselt.

In het geval van (fabrikanten)acties gaat het over aanbiedingen van bepaalde duur van nieuwe modellen die al dan niet in voorraad zijn.  Dat kan een aanmerkelijk (prijs)voordeel voor jou als klant betekenen maar kies absoluut voor een product dat écht bij jou past.

 

  

 

Ergonomie?

"Ergonomie is de wetenschappelijke discipline die de interactie tussen de mens en andere elementen van een systeem in kaart brengt.

Het is het beroep dat ontwerptheorie, ontwerpprincipes, gegevens en methodes van ontwerp toepast met de bedoeling om zodanig te ontwerpen dat het menselijk welzijn en de globale prestatie van het systeem geoptimaliseerd wordt."  (definitie naar de International Ergonomics Association.)

Daarom IS een product op zich niet ergonomisch maar dat WORDT het pas als het aangepast is aan de gebruiker en zijn/haar omgeving.  (Harry Jacobs)